Klik op één van de subcategorieën in Electroseks:


 • Butt plugs ( producten)
 • Klemmen ( producten)
 • Cock cage ( producten)
 • Devices ( producten)
 • Dildo ( producten)
 • Ei ( producten)
 • Loops ( producten)
 • Pinwheel ( producten)
 • Urethral sound ( producten)
 • Vibrator ( producten)
 • Electroseks

  ElectraStim - Axis High Specification Electro Stimulator Click here for more products from this brand

  AXIS van ElectraStim is een high-spec elektro sexstimulator met twee uitgangen en is de eerste ter wereld die meerdere invoersensoren bevat voor een echte e-stim ervaring die naar wens is aan te passen.

  Bedien AXIS met de knoppen op het appartaat, een beweging van je pols, een handgebaar, het geluid van je stem of zelfs de nabijheid van het lichaam van je partner. AXIS geeft je de vrijheid om het electro-spel op jouw eigen manier te regelen. De enige beperking is je verbeelding! De revolutionaire technologie binnen AXIS is een wereldprimeur voor electrosex en is nog niet eerder op de markt verschenen. AXIS heeft firmware die de gebruiker kan updaten en we hebben een aantal functies die in de toekomst verhuld zullen worden.

  Uitgangen
  AXIS heeft twee geïsoleerde uitgangen die elk afzonderlijk kunnen worden aangestuurd om lichaamsdelen of spelers met verschillende gevoeligheidsniveaus te bedienen. Je kunt op elk moment 2 bipolaire of 4 unipolaire toys aansluiten. AXIS beschikt over hetzelfde uitgangsvermogen als onze populaire SensaVox-eenheid; deze keer afgebroken in 50 verschillende intensiteiten om jou alles te kunnen bieden, van een milde tinteling tot een volledige samentrekking. Ervaren elektrofans zullen niet alleen het vermogensniveau waarderen, maar ook de soepele en beknopte levering van elke golf of puls.

  Speel modi
  Met maar liefst 7 verschillende speltypen zorgt AXIS ervoor dat je elektro-stimulatiesessies een echt meeslepende ervaring zijn.

  1. Golf - Voor degenen die willen dat het werk voor hen wordt gedaan, hebben we onze populairste golf- en massagepatronen verwerkt. Selecteer gewoon degene die je wilt proberen, stel je intensiteit in en AXIS doet de rest. Kies uit 11 verschillende golfpatronen.

  2. Puls - Deze patronen zorgen voor een meer edgy stimulatiestijl waarbij hogere intensiteitsniveaus je doen balanceren en samentrekken. Kies uit 12 verschillende pulsepatronen.

  3. Flick - Onze gepatenteerde Flick-modus die zijn debuut maakte in onze naamgenootstimulator is terug en beter dan ooit. Dankzij de geavanceerde drievoudige AXIS-versnellingsmeter reageert de Flick-modus sneller dan ooit, zodat je kunt genieten van 'virtueel slaan' of 'virtueel aftrekken' in combinatie met het juiste accessoire. Kies uit 5 verschillende Flick-opties.

  4. Kantelen- Het doet wat het zegt op het blik! De kantelfunctie reageert op de positie van AXIS langs de horizontale as. Draai het apparaat naar voren om de intensiteit te verhogen tot het niveau dat je hebt ingesteld en leun naar achteren om de intensiteit te verlagen. Op deze manier kun je je eigen aangepaste patronen maken die veranderen met de hoek van AXIS. Plaats AXIS op je lichaam met behulp van de afneembare riemclip om je eigen instellingen te maken! Kies uit 5 verschillende kantelopties.

  5. Nabijheid - Ben je dol op het delen van elektrosensaties met je partner maar zou je wat meer controle willen hebben en je eigen stimulatiepatronen willen creëren? In de modus Nabijheid kun je je maximale intensiteitsniveau instellen en vervolgens je eigen patronen maken met behulp van de sensor aan de voorzijde van AXIS.
  Je kunt simpelweg een hand naar de unit zwaaien om met de stimulatie te spelen, maar de pret begint pas echt als je de nabijheid van het lichaam van je partner gebruikt om de sensaties onder controle te houden. Proximity-modus betekent dat elke golf, stuwkracht of beweging vóór de sensor een uniek getimede stimulatie naar je aangesloten accessoires verzendt. Hoe dichter je bij de sensor zit, des te intenser de stimulatie wordt. Stel de gewenste intensiteit voor elk kanaal in en gebruik vervolgens Proximity om de eb en vloed van de stimulatie te manipuleren. Hoe dichterbij je komt, hoe sterker de sensaties. De enige beperking tot deze modus is je verbeelding. Probeer tijdens het vrijen AXIS tussen jou en je partner te plaatsen om de elektro-stimulatie te beheersen met je lichaam! Kies uit 5 verschillende opties.

  6. Microfoon - De ingebouwde microfoon in AXIS maakt het regelen van de e-stim sensaties eenvoudiger dan ooit. De microfoon heeft zo'n hoge getrouwheid dat we 10 gevoeligheidsniveaus moesten toevoegen om tegemoet te komen aan jouw behoeften. Kies uit 5 verschillende microfoonopties.

  7. Line In - Digital Signal Processing-technologie neemt audiocontrole naar een geheel nieuw niveau. In deze modus bedien je de AXIS met een melodie vanaf je telefoon, computer of ander apparaat. Er zijn onbeperkte patroon- en sequentiemogelijkheden bij het gebruik van stereogeluid. Kies uit 5 verschillende Line-in-opties.

  Gebaarmodus
  Naast het gebruik van de tastbare bedieningsknoppen op het dashboard om AXIS te bedienen, kun je dit ook doen met contactloze bewegingen.

  In de modus Gebaar kan elke functie van AXIS worden gemanipuleerd met een handgebaar. Steek je hand verticaal omhoog over het apparaat om de intensiteit voor beide kanalen te verhogen, of zwaai naar beneden om beide kanalen te verlagen. Een zijwaarts gebaar naar links verhoogt de intensiteit van kanaal 1, terwijl dezelfde beweging naar rechts kanaal 2 verhoogt. Je kunt ook door de menu's bladeren en patronen wijzigen met deze bewegingen. We hebben zelfs een "oefenbewegingen" -functie ingebouwd, zodat je het onder de knie kunt krijgen voordat je het echt probeert. De knoppen werken nog steeds zoals normaal in de gebarenmodus, maar geven je de mogelijkheid om het apparaat helemaal niet te raken. Perfect als je handen kleverig of druk zijn! Net als bij de modus Nabijheid hoef je je hand niet te gebruiken om deze modus te gebruiken. Elke beweging voor de sensor wordt geregistreerd, of dat nu een hand, een arm, een poot of een peddel is!

  Eco-vriendelijk plus 100% prestatie, 100% van de tijd
  AXIS is voorzien van een milieubewuste lithium-ionbatterij die eenvoudig kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel. Een meter controleert constant uw gebruik van AXIS voor een nauwkeurig beeld van hoeveel stroom je nog hebt op je huidige stimulatieniveau. Afhankelijk van het gebruik kan AXIS kun je maximaal 8 uur spelen op een volle batterij en binnen een uur is de batterij opgeladen tot 80%. In tegenstelling tot andere elektronische apparaten op de markt, heeft de AXIS een gereguleerde uitgang die dezelfde hoeveelheid stimulatie levert en niet onverwachts daalt, ongeacht het batterijniveau. Bijvoorbeeld, niveau 10 zal altijd hetzelfde aanvoelen, of je nog 99% of 9% batterij over hebt.

  Updates
  We hebben AXIS ontworpen om jarenlang plezier te kunnen geven, dus de firmware zal regelmatig worden bijgewerkt om nieuwe patronen, nieuwe functies en prestaties te bieden. Het enige dat jij hoeft te doen, is hem op een pc / laptop of Mac aan te sluiten met behulp van de meegeleverde micro-USB-kabel en de instructies op eu.electrastim.com/axis volgen voor installatie van de meest recente firmware.

  Toegankelijkheid
  Niet alleen zijn de op "Gesture" en "Proximity" gebaseerde modi binnen AXIS heel leuk om mee te experimenteren, ze zijn ook ontwikkeld met het oog op toegankelijkheid. Gebruikers met beperkte vingergevoeligheid die de traditionele knop of kiesbediening onhandig vinden, kunnen AXIS handsfree bedienen. Je moet een paar knoppen indrukken op te starten, maar zodra deze geavanceerde bewegingssensoren zijn geactiveerd, kun je de AXIS handsfree bedienen.

  Technologie
  Met een hoge snelheid 32-bit ARM Cortex microprocessor, kan AXIS invoergegevens in realtime verwerken en vertalen in hoogwaardige, ultra-soepele stimulatiesignalen. Meerdere interne timers en communicatie-interfaces hebben ons ook in staat gesteld om een revolutionaire bewegings- / nabijheidssensor, een 12-bits drieassige accelerometer en batterijindicator te integreren - allemaal weergegeven op een helder OLED grafisch display. Net als onze Flick- en Flick Duo-stimulators, heeft AXIS volledig gereguleerde uitvoercontroleschakelingen, wat betekent dat de stimulatieniveaus niet dalen als de batterij leger wordt. Of je nu de ingebouwde microfoon voor stembesturing of de line-in gebruikt om geluidsbestanden op je computer of smartphone te gebruiken, je bent verzekerd van de puristische geluidsregeling dankzij de implementatie van DSP-algoritmen (Digital Signal Processing).

  Patent aangevraagd
  We vinden onze contactloze functies voor stimulatie regeling zo leuk en uniek dat we hebben geïnvesteerd in de bescherming ervan in Europa en de VS.

  Gemoedsrust
  AXIS wordt standaard geleverd met een garantie van 1 jaar, die tot 3 jaar gratis kan worden verlengd. Alle garantieregistranten worden ook rechtstreeks benaderd als er nieuwe firmware-updates beschikbaar zijn.....

  Meer Informatie

  €399.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Flick Stimulator Pack Click here for more products from this brand

  De ElectraStim EM60-E is de ideale kit voor estim beginners en mensen die hun laatste generatie ElectraStim unit willen upgraden naar het nieuwe oplaadbare model.

  Kleiner, slanker en sexier dan onze klassieke EM32 modellen, ElectraStim Flick heeft 7 stimulatie instellingen met escalerende patronen en pulsaties, elk bruikbaar bij 24 intensiteit instellingen naar uw smaak. Alsof dat nog niet genoeg was, biedt de gepatenteerde Flick functie ritmische stimulatie synchroon met de handbewegingen voor een volledig op maat gemaakte electro play ervaring.

  Dit electro sex beginners pakket bevat de single-channel EM60 Flick-eenheid, 4 ElectraPads, een verbindende draad met 2x 2mm pin connectors, een USB-oplaadkabel, een opbergetui, instructies en een garantie van 1 jaar, verlengbaar tot 3 jaar wanneer u uw aankoop registreert. ....

  Meer Informatie

  €109.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Flick Stimulator Multi-Pack Click here for more products from this brand

  De ElectraStim EM60-M Flick Multipack bestaat uit 3 elektroden, een ElectraStim Flick single-channel stimulator en alle benodigde kabels en accessoires.

  Onze oplaadbare ElectraStim Flick EM60 Stimulator heeft een enkele stimulatie kanaal, 7 stimulerende patronen, 24 intensiteiten en een revolutionaire beweging-sympathieke Flick-modus, deze biedt een scala aan spannende stimulatie instellingen om te ervaren.

  4 x unipolaire ElectraPads, een bipolaire Silicone Aura Noir Probe (geschikt voor vaginaal of anaal gebruik) en een paar van de uni-polaire ElectraLoops Cock ringen zijn in de Flick Stimulator Multi-Pack opgenomen, waardoor dit multipack ideaal voor koppels is of voor solo gebruik door mannen.

  We bieden ook een garantie van 1 jaar, verlengbaar tot 3 jaar wanneer u uw aankoop registreert.....

  Meer Informatie

  €169.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Flick Duo Stimulator Pack Click here for more products from this brand

  De ElectraStim Flick Duo is 's werelds eerste oplaadbare electro sex machine met 2 onafhankelijke kanalen! Ideaal voor koppels en spelers die meer speelgoed op hetzelfde moment willen gebruiken, kan Flick Duo u maximaal 4 uni-polaire of 2 bi-polaire elektroden tegelijk bieden. Elk kanaal wordt onafhankelijk gecontroleerd, waardoor u meer controle heeft over de sensaties die je voelt en het delen van de stimulaties met je partner.

  Met 8 patroon instellingen en 4-motion geactiveerd Flick instellingen om te ontdekken, en meer dan 25 intensiteit levels, zult u verwend worden met de keuze als u de prikkelende charmes van deze innovatieve stimulator gaat verkennen. Klein in formaat en groot in functionaliteit, zult u van de gestroomlijnde look en feel van deze intuïtieve electostimultion apparaat kunnen genieten. We hebben erin opgenomen alles wat je nodig hebt om te beginnen, met inbegrip van 4 van onze best verkochte ElectraPads zodat je klaar bent om direct te spelen.....

  Meer Informatie

  €199.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Flick Duo Stimulator Multi-Pack Click here for more products from this brand

  De perfecte introductie tot dual-channel stimulatie met de ElectraStim Flick Duo Multipack. Niet alleen heb je de verbazingwekkende dual-channel ElectaStim Flick Duo Stimulator in het pakket, ook onze best-selling Silicone Noir Aura sonde (geschikt voor vaginaal en anaal gebruik), een paar ElectraLoops cock ringen, 4 zelfklevende ElectraPads ontvangen en een buis van elektrisch geleidende gel, zijn erin opgenomen.

  Of je een gevorderde estim speler bent op zoek naar een upgrade van jouw kit met een nieuwe oplaadbare eenheid of een beginner op zoek naar ElectraStim producten voor de eerste keer, dit multipack voldoet aan jouw behoeften. Geniet van 4-motion geactiveerde stimulatie instellingen, 8 voorgeprogrammeerde stimulatie patronen en 25 intensiteit niveaus in 2 geïsoleerd kanalen voor maximale controle.....

  Meer Informatie

  €259.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Remote Controlled Stimulator Kit Click here for more products from this brand

  Transformeer de manier waarop u elektrostimulatie ervaart met onze Controller Stimulator. Deze met een afstandsbediening te gebruiken electro sex machine heeft een bereik van maximaal 60 meter, zodat u uw geliefde of onderdanig op afstand ook kunt stimuleren.

  Controller is de ideale vervanger voor-afstandsbediening seksspeeltjes, waardoor u uw partner of u door uw dominant discreet geplezierd of gestraft kunt worden zonder andere geluiden. U kunt genieten van motion-geactiveerde stimulatie dat beweegt in harmonie met je lichaam voor ritmische tintelingen en pulsaties die je plezier naar nieuwe hoogtes brengt.

  Fans van BDSM zullen de gespecialiseerde instellingen voor slave trainingen kunen waarderen. Probeer onze Trigger Mode voor aangepaste stimulatie, Boost Mode voor een high-power energie-uitbarsting en motion-sympathische stimulatie die je sub zapt als deze beweegt.....

  Meer Informatie

  €285.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Sensavox Click here for more products from this brand

  ElectraStim SensaVox is onze meest geavanceerde stimulator en het is jam-packed met verleidelijke functies. Als je een goed presterende estim powerbox zoekt die vollop manieren biedt om te spelen, zul je van deze dual-channel electro sex machine weg zijn.

  Maak je eigen stimulatie patronen door het spelen van muziek of het gebruik van gesproken opdrachten om het ritme, intensiteit en de duur van de stimulatie te controleren, voor een onbetaalbare seksuele ervaring. Hoe harder het geluid, des te sterker de ontvanger de stimulatie voelt. Op de onafhankelijk geregelde dual-kanalen kunt u verschillende intensiteiten selecteren voor elke elektrode. Gebruik maximaal 4 uni-polaire of 2 bi-polar electro speeltjes in één keer en verlies jezelf aan de spannende sensaties die enkel electro play kan bieden.

  99 intensiteit niveaus maken EM140 onze meest gevoelige stimulator, zodat je maximale controle heeft over de sensaties die je voelt. Naast de geluid gestuurde opties zijn er ook 9 voorgeprogrammeerde, aanpasbare patronen te verkennen.....

  Meer Informatie

  €340.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Electrastim - Flux Stimulator Unit Click here for more products from this brand

  Voortbouwend op het succes van hun recente productreleases blijft het team van ElectraStim innoveren en hebben zij hun productlijn bijgewerkt met een gloednieuwe krachtige stimulator: Flux.

  Biedt intense stimulatiekracht (99 niveaus) en veel speelmodi, de dubbele output Flux combineert enkele van de meest populaire en innovatieve modi uit het stimulatoraanbod van ElectraStim en verpakt ze in een high-end pakket met een concurrerende prijs.

  Flux is ontworpen voor gemiddelde tot gevorderde gebruikers en heeft verbeteringen van de SensaVox (met aantrekkelijkere prijs voor consumenten)

  Ongelooflijk eenvoudig in gebruik, met een monochrome esthetiek die aantrekkelijk is voor hardere spelers en zich thuis zal voelen in de BDSM wereld, combineert Flux kracht en technologie in één pakket.

  Flux verbetert de twee populaire audiobesturingsmodi (Microfoon & Line-In) aanzienlijk met digitale stereoverwerking en bevat ook twee nieuwe bewegingsgestuurde modi ontwikkeld door ElectraStim-Flick & Tilt.

  Gebruikmakend van een interne versnellingsmeter, zorgen deze modi voor dynamisch spelen waarbij een tik van de pols unieke stimulatiepatronen zal produceren. Natuurlijk zijn er binnen Flux ook meer dan 20 voorgeprogrammeerde Wave & Pulse-patronen beschikbaar voor een gevarieerd scala aan sensaties, direct uit de doos.

  Op basis van de hightech uitstraling en bediening van AXIS, bevat Flux ook een helder OLED-display dat vanuit alle hoeken kan worden bekeken en essentiële informatie biedt over intensiteit, modus, batterijniveaus en technische informatie.

  Flux bevat ook een gloednieuwe configuratie-optie die door veel van onze meest ervaren gebruikers wordt gevraagd: nul overschrijven. Eenmaal geactiveerd, wordt de stimulatie niet meer teruggezet op nul wanneer de gebruiker van modus verandert en in plaats daarvan consistent blijft.

  Volledige specificaties:

  Kenmerken:
  - Dubbele uitgang
  - 99 intensiteitsniveaus
  - 6 speelmodi. 40+ opties.
  - OLED grafisch display
  - Bewegingscontrolemodi (Flick & Tilt)
  - Geluidsbesturingsmodi (microfoon en line-in)
  - Oplaadbare lithium-ionbatterij (0-80% opgeladen in minder dan een uur)
  - Zelfklevende elektropads inbegrepen

  modes:
  - Wave: 11 voorgeprogrammeerde golfpatronen
  - Puls: 12 voorgeprogrammeerde pulspatronen
  - Flick: onze gepatenteerde Flick-modus is overgenomen van onze EM60-eenheid en maakt gebruik van de interne versnellingsmeter.
  Flick letterlijk het apparaat (zoals een zweep kraken!) Voor een virtueel spankje van intensiteit naar de verbonden accessoire. 5 soorten
  - Tilt: Tilt Flux om de sensatie met precisie te regelen. 5 soorten.
  - Microfoon: Flux reageert op externe geluiden / spraak met behulp van een geïntegreerde microfoon. 5 soorten
  Line-In: gebruik directe line-in audio (van elke audiobron met een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting) om de stimulatie te regelen. 4 soorten.....

  Meer Informatie

  €309.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Tension Lover Bedieningsunit Click here for more products from this brand

  Digitale e-stim elektrosex bedieningsunit.

  Met Mystim Elektrosex naar nieuwe hoogtepunten...

  Door middel van lichte elektrische impulsen kunt u bijna ieder gebied van uw lichaam hevig stimuleren. Hoe u het wilt! Geniet met elektrosex van het onbeschrijfelijke gevoel van de lichte stroomstootjes die zich over uw hele lichaam zullen uitspreiden en u naar een nieuwe dimensie van bevrediging zullen laten leiden.

  ... vibreren is van gisteren!

  Ontdek uw lichaam opnieuw, experimenteer met de sex toys van de laatste generatie. De elektrosex serie van Mystim zal je naar ongekende hoogtepunten brengen.

  Productinformatie:

 • 2 individueel instelbare kanalen

 • 7 verschillende programma’s, van lief en zacht tot intensief hard

 • timer, 10, 20, 30, 40, 50 en 60 minuten

 • intensiteit, pulsebreedte en pulse rate zijn willekeurig in te stellen door de gebruiker

 • geheugen van periode van therapie

 • het apparaat kan zijn vooraf worden ingesteld en de schakelaars kunnen worden vastgezet

 • extra grote display voor een perfecte leesbaarheid in iedere toestand

 • de stekker kan 360 graden worden geroteerd, dit om kabelbreuk te voorkomen

 • inclusief een soepele riemklem

 • gecertificeerde volgens de medische apparaatwet met CE 0483

 • 24 maanden garantie • Inhoud:

 • 1 digitale Mystim bedieningsunit

 • 1 hard plasticen opbergkoffer

 • 4 zelfklevende electrodes

 • 2 kabeljes voor zelfklevende electrodes

 • 1 batterij 9V

 • 1 handleiding in Engels Duits en Frans


 • Technische informatie:

 • Asymmetrische bi-fase pulse

 • Intensieteit: 0 - 80 mA

 • Frequentie: 1 - 160 Hz

 • Impulse bereik: 50 - 260 µs

 • Gewicht: 170g including batterij

 • Afmetingen: 128 x 70 x 26 mm (l x b x h)

 • Batterij: 9V batterij


 • Waarschuwing:
  Dit apparaat mag niet gebruikt worden door mensen met hart klachten/pacemaker of met hartritmestoornissen. Niet gebruiken als je zwanger bent.
  Niet op oogleden plaatsen. Niet op een beschadigde huid plaatsen.
  Vermijdt abrupte verandering in de schok-in/afstelling.
  Buiten bereik van kinderen houden!
  Zet de bedieningsunit pas aan nadat u de accesoires op het lichaam heeft aangebracht en niet eerder.
  ....

  Meer Informatie

  €139.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Pure Vibes Bedieningsunit Click here for more products from this brand

  Analoge e-stim elektrosex bedieningsunit.

  Met Mystim Elektrosex naar nieuwe hoogtepunten...

  Door middel van lichte elektrische impulsen kunt u bijna ieder gebied van uw lichaam hevig stimuleren. Hoe u het wilt! Geniet met elektrosex van het onbeschrijfelijke gevoel van de lichte stroomstootjes die zich over uw hele lichaam zullen uitspreiden en u naar een nieuwe dimensie van bevrediging zullen laten leiden.

  ... vibreren is van gisteren!

  Ontdek uw lichaam opnieuw, experimenteer met de sex toys van de laatste generatie. De elektrosex serie van Mystim zal je naar ongekende hoogtepunten brengen.

  Productinformatie:

 • 2 individueel instelbare kanalen

 • 3 verschillende programma’s, van lief en zacht tot intensief hard

 • intensiteit, pulsebreedte en pulse rate zijn willekeurig in te stellen door de gebruiker

 • de stekker kan 360 graden worden geroteerd, dit om kabelbreuk te voorkomen

 • inclusief een soepele riemklem

 • gecertificeerde volgens de medische apparaatwet met CE 0483

 • 24 Maanden garantie • Inhoud:

 • 1 analoge Mystim bedieningsunit

 • 1 hard plasticen opbergkoffer

 • 4 zelfklevende electrodes

 • 2 kabeljes voor zelfklevende electrodes

 • 1 batterij 9V

 • 1 handleiding in Engels Duits en Frans


 • Technische informatie:

 • Asymmetrische bi-fase pulse

 • Intensieteit: 0 - 80 mA

 • Frequentie: 2 - 150 Hz

 • Impulse bereik: 30 - 260 µs

 • Gewicht: 110g including batterij

 • Afmetingen: 95 x 65 x 25 mm (l x b x h)

 • Batterij: 9V batterij


 • Waarschuwing:
  Dit apparaat mag niet gebruikt worden door mensen met hart klachten/pacemaker of met hartritmestoornissen. Niet gebruiken als je zwanger bent.
  Niet op oogleden plaatsen. Niet op een beschadigde huid plaatsen.
  Vermijdt abrupte verandering in de schok-in/afstelling.
  Buiten bereik van kinderen houden!
  Zet de bedieningsunit pas aan nadat u de accesoires op het lichaam heeft aangebracht en niet eerder.
  ....

  Meer Informatie

  €99.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Cluster Buster Wireless eStim Device Starterkit Click here for more products from this brand

  Big Bang for the whole gang!

  The way the Cluster Buster provides a new kind of freedom to your love life, can easily be called a sexual revolution. Kind of overnight that fellow managed to make all of our toys remote controllable. You can have up to eight! different toys tingling and pulsating in different programs and intensities.

  They are remotely controlled via a small receiver; additional receivers are optionally available. And - as long as you keep the new "Shock" button pressed - you can do so with maximum intensity. pleasuring your partner and/or yourself multiple times, giving snow white and the seven dwarves more than just a tiny little climactic experience at the same time... everything goes. R.E.S.P.E.C.T.

  E-Stim
  How intimate it is together with the Cluster Buster, you will feel from the very first moment. With the enclosed electrodes or with one of the many e-stim toys you will experience a never-ending stimulation.

  Application
  With the Cluster Buster there are no limits to your fantasy and your eagerness for experiments. Bask yourself in a soft tingle for hours and hours, let yourself be pushed over every ecstatic edge by vigorous pulsating at just the right spot – Tension Lover pleasures you from mild to wild. You are open for new things? You can choose between twelve stimulation and five training programs. For example, you can also train the pelvic floor, which is especially challenged during love games.

  Model
  The Cluster Buster comes in elegant black and silver in a robust soft-shell case. But even under its hard shell, this guy is quite something. Recharge lithium-ion batteries both in the unit and in the receiver ensure that the fun isn't done before you are. Thanks to the large, illuminated display and intuitive control, it' s easy to handle even in the dark. Whether behind closed doors or openly in a darkroom, the Cluster Buster will delight you.

  TECHNICAL DETAILS
  - Type: EMS device
  - Asymetrical bi-phased square pulse
  - Impulse width saved in every program
  - Frequency range 2 - 70 Hz
  - Intensity 0 - 70 mA
  - Channels 8
  - Lithium-ion batteries
  - Connection via the Mystim plug and the 2mm socket
  - The device can be preset and the switches can be locked
  - Extra large display for a perfect readability in every situation
  - Simultaneous control of an unlimited number of toys
  - Digital EMS device including remote control and receiver
  - Makes all your Mystim remote controllable, endless number of toys at a time
  - Twelve stimulation and five training programs give you lots of variety
  - Push the „Shock Button“ and activate the maximum intensity
  - Large, illuminated display and intuitive control for games in the dark....

  Meer Informatie

  €159.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Sultry Subs Receiver Channel 2 Click here for more products from this brand

  Je hebt een Mystim Cluster Buster nodig om deze te kunnen gebruiken.

  Onze Mystim Sultry Subs zijn echte team spelers: ze zijn allemaal gehoorzaam aan de meester: de Mystim Cluster Buster, en zenden elektrische pulsen uit naar een, twee, drie of onbeperkte Mystim speeltjes om je draadloos te kunnen verwennen of te martelen, net hoe jij het wilt. Om de verschillende programma's te kunnen selecteren dient de Sultry Subs met verschillende kanaalnummers (1 tm 8) gebruikt te worden.

  Product details:
  - 1 Mystim Sultry Sub (ontvanger)
  - 1 Kabel
  - 1 Bipolaire zelfklevende elektrode
  - 1 Korte instructie handleiding
  Een overzicht:
  - Afstand bedienbare elektrisch seks speeltje
  - Oplaadbare Li-ion batterij
  - Werkt alleen samen met een Mystim Cluster Buster apparaat
  - Kanaal: 2....

  Meer Informatie

  €49.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Sultry Subs Receiver Channel 3 Click here for more products from this brand

  Je hebt een Mystim Cluster Buster nodig om deze te kunnen gebruiken.

  Onze Mystim Sultry Subs zijn echte team spelers: ze zijn allemaal gehoorzaam aan de meester: de Mystim Cluster Buster, en zenden elektrische pulsen uit naar een, twee, drie of onbeperkte Mystim speeltjes om je draadloos te kunnen verwennen of te martelen, net hoe jij het wilt. Om de verschillende programma's te kunnen selecteren dient de Sultry Subs met verschillende kanaalnummers (1 tm 8) gebruikt te worden.

  Product details:
  - 1 Mystim Sultry Sub (ontvanger)
  - 1 Kabel
  - 1 Bipolaire zelfklevende elektrode
  - 1 Korte instructie handleiding
  Een overzicht:
  - Afstand bedienbare elektrisch seks speeltje
  - Oplaadbare Li-ion batterij
  - Werkt alleen samen met een Mystim Cluster Buster apparaat
  - Kanaal: 3....

  Meer Informatie

  €49.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!